IFK Hässleholm

11

Aug
2014

Talangträning

11/8 2014

På måndagen startade IFK upp sina uppskattade talangträningar som omfattar träningar måndag-onsdag och där Björn Andersson och Bosse Nilsson som vanligt ansvarar för verksamheten, Ola Wendel håller i målvaktsträningarna och som vanligt kommer en kvalificerad gästtränare varje dag, alla har det gemensamt att de varit verksamma i IFK. A-lagstränaren Patrik Lennartsson dyker också upp en av dagarna.

På måndagen var det TOBIAS LINDEROTH, mångfaldig landslagsman som startade karriären i IFK, nu i Elfsborg. Däremellan med en massa proffsklubbar som Elfsborg, Stabaek, Everton, FC Köpenhamn och Galatasaray - och så 76 A-landskamper innan en skada stoppade karriären innan Linderoth fyllt 30 år.

På tisdagen kommer pappa ANDERS LINDEROTH, förde IFK till allsvenskt kval 1993, nu A-lagstränare i allsvenska Mjällby, Guldbollenvinnare och proffs i Marseille.

På onsdag är det ALBIN NILSSON, ur-IFK-are som nu spelar ordinarie i superettanlaget Ängelholms FF. Albin har också hunnit med ett par P19-landskamper och alla i IFK känner till Albin.

Se bilder i nästa inlägg.

/Lennart Månsson

 

Tillbaka