IFK Hässleholm

24

May
2014

IFK-Älmeboda 3-0

24/5 2014

IFK-Älmeboda/Linneryd 3-0 (3-0)

Mål: Jesper Eliasson 2, Theo Ekström

Ett nyförvärv som varit sjuk och skadad hela vårsäsongen och som nu gjorde sin första match från start, Jesper Eliasson, och en 14-åring, Theo Ekström.

Där har ni IFK_s matchhjältar i segermatchen mot toppkonkurrenten Älmeboda/Linneryd, 3-0.

Jesper, som i vintras kom från Perstorp, nickade in två mål i sin debut och visade sig vara precis nickstark som ryktet siat. 1-0 nickade Jesper in på en hörna från Philip Bengtsson och 3-0  var en frispark från Danny Gunnarsson och detta var en nick som Jesper placerade in från långt håll.

14-årige Theo Ekström, som spelat två DM-matcher och gjort mål i båda, visade direkt att han inte hade respekt för motståndet och efter 22 minuter presenterade han sig med ett vackert mål. Återigen var det Danny Gunnarsson som  spelade fram och helt fri med Älmeboda-keepern chippade Theo elegant in 2-0 och jublar visste inga gränser.

Det var många som var bra idag och det var en av IFK:s bästa halvlekar för säsongen, Niklas Jönsson gjorde come back efter skada, Ilir Salja startade - och så var ju matchhjältarna Jesper Eliasson och Theo Ekström med för första gången.

IFK startade med följande elva: Calle Lindell - Diego Delgado, Jesper Eliasson, Danny Gunnarsson - Junior Bangura, Bright Frimpong, Philip Bengtsson - Ilir Salja, Theo Ekström, Karm Al-Asi.

I andra halvlek kom Linus Karlsson och Mert Yanev in.

/Lennart Månsson

 

Tillbaka