IFK Hässleholm

18

Apr
2014

Bragden i Sölvesborg

18/4 2014

Sölvesborg-IFK 1-2 (0-2)

Mål: Filip Ranmo, Brigth Frimpong

Det var dramatik i kubik när IFK bortabesegrade Sölvesborg med 2-1, detta trots två utvisade, ett självmål och en straff emot sig…

IFK satte gasen i botten direkt och i andra minuten frispelades Filip Ranmo som elegant bredsidade in 0-1 och redan i 17:e spelminuten slog Brigth Frimpong in 0-2 och IFK hade fullständigt kontroll på matchen, IFK:s första halvlek var den bästa på mycket länge.

De gula korten duggade tätt och redan i slutet av första halvlek fick nämnde Frimpong sitt andra gula kort och fick syna det röda av domaren Jimmie Andersson.

Redan i andra halvleks början fick Initimi Biatonye rött kort och IFK spelade över en halvtimma med åtta utespelare.

IFK stred tappert och det var ett självmål som gjorde att det blev extra spännande i slutskedet - och som om detta inte var nog så hittade domaren en straff när Diego Delgado nickade undan ett inlägg, Delgado tryckte Sölvesborgs-spelaren i ryggen. Straffen slog Sölvesborg dessbättre över Calle Lindells målribba.

IFK-supportrarna led alla kval innan domaren blåste av efter åtta minuters tillägg.

IFK ställde upp med följande elva:  Calle Lindell - Diego Delgado, Axel Harletun, Niklas Jönsson, Danny Gunnarsson - Junior Bangura, Brigth Frimpong, Philip Bengtsson - Filip Ranmo, Initimi Biotonye, Karim Al-Asi.

I andra halvlek kom Linus Karlsson och Ekrem Dibrani in.

Tillbaka