IFK Hässleholm

26

Jun
2012

Inför: Älmhults IF - IFK Hässleholm

26/6 2012

IFK drar norrut när serien vänder. Destination: Äälmhult. De gulsvarta har bara ett mål framför sig och det är vinst för att ta tillbaka serieledningen man tappade i förra omgången då årets första förlust kom. Man ställs mot ÄlmhultS IF som har 6-0 (4-0 och 2-0) på de två senaste matcherna mot IFK. Dags att bryta trenden.

Läget i laget
Så kom då den första förlusten i år. Många grämde sig rejält efter att spelet inte stämt i den senaste matchen men dagen efter var det ändå positiva tongångar och många blickade framåt mot tisdagens match. De spelare som startade tränade lätt och anordnade en fotbollstennisturnering där åldermannen visade prov på akrobatiskt konst. Resten av laget körde på som vanligt och det var mycket bra tempo på de smålagsspel som spelades.
På skadelistan har vi fortfarande två stycken som inte är tillgängliga. Linus Carlsson som brottas med sin skadade fot samt Diego Delgado som fortfarande kör rehab efter knäskadan i derbyt. Missar matchen gör även Niklas Jönsson och Henrik Roswall som båda är sjuka.

Kort om motståndet
Inför senaste matchen hade Älmhults IF inte vunnit på 6 omgångar men så lyckades man slå serieledaren IFK på bortaplan och man parkerar i mitten av tabellen.

Tuppen som är uttagen ser ut enligt följande:
Calle Lindell, Jonathan Nilsson
Jakob Lang, Johan Waldemarsson, Linus Karlsson, Mattias Andersson, Linus Svensson, Ekrem Dibrani
Andile Xaba, Joel Svensson, Ayanda Nkil, Axel Harletun
Oscar Eriksson, Alexander Björnlund, Danny Gunnarsson, Edem Hetcheli, Islam Mireé, Filip Ranmo

Tabell
Pos     Lag                       S     D     P
  2       IFK Hässleholm    11   +9   22
  4       Älmhults IF          11   +3   18

 

Senaste möte
20/6 2012 IFK Hässleholm – Älmhults IF 0-2

 

Matchinfo
Plats: Älmevallen
Datum: Tisdag 26/6
Tid: 19:00
Domare: Jonas Ottosson

Tillbaka