IFK Hässleholm

13

Apr
2012

IFK satsar på föreläsningar

13/4 2012

IFK Hässleholm bjuder på spännande underhållning tillsammans med Statt. Under året arrangeras en serie högklassiga föreläsningar i Hässleholm.

• Först ut är nye fotbollsbasen Karl-Erik Nilsson som i slutet av maj, strax innan fotbolls EM i Polen och Ukraina, kommer till Hässleholm. Karl-Erik är nyvald ordförande i Svenska Fotbollförbundet där han tagit över efter Lars-Åke Lagrell. Tidigare har han spännande meriter och erfarenheter i bagaget som internationell fotbollsdomare, kommunalråd och högste chef för vårt senaste stora fotbollsevenemang i Sverige - U21-EM. Men nu är han alltså chef för Sveriges största folkrörelse, FOTBOLLEN!

• I augusti är det dags för Susanne Pettersson. Susanne är kommunikolog och en av Skandinaviens ledande konsulter vad gäller förändringsarbete inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Susanne är författare till succéboken ”Leda med förtroende” och kom i maj 2009 ut med sin bok ”Ta fram kraften inom dig”. I januari 2011 kom boken ”Bryt ihop och kom igen” ut i handeln och handlar om hur man hanterar motgångar för att fortsätta må och prestera bra. Susanne är bördig från Tyringe där hon tidigt började spela tennis.

• Sist men inte minst är vi stolta över att kunna presentera Tina Thörner kartläsare och rallysportprofil, världsmästare tre gånger. Tina Thörner talar om att allt faktiskt går, bara man tror på det och vill det tillräckligt mycket. Med positivt tänkande skapar man sin egen lycka och dessutom ordnar man till självförtroendet. Hennes föreläsningar får dig att inse hur mycket du själv styr din framtid. Som extra krydda delar hon även med sig av konkreta upplevelser (i ljud och bild) från rallylivet över hela världen. Tina besöker oss i oktober.

Arrangemanget är ett samarbete mellan IFK Hässleholm och Statt och ett eventuellt överskott går till att främja ungdoms- och talangutvecklingen i bygden. Föreläsningarna kommer att hållas på Statt och vid varje tillfälle serveras en specialkomponerad tvårätters meny inkl dryck. Försäljningsstart blir under april och paketpris* om tre föreläsningar inkl mat och dryck är 1495 sek. ”Vi är glada att kunna erbjuda Hässleholmarna denna möjlighet på hemmaplan säger en nöjd Tomas Haglund, tillika huvudansvarig. Antalet gäster är begränsat till 200 personer per tillfälle.

Biljetter kommer att säljas av IFK Hässleholm och hämtas ut på Statt.
Vid frågor (eller förbeställningar) ber vi er kontakta Tomas Haglund på tel 0705-197079 alternativt IFK Hässleholms kansli 0451-893 98.


Tillbaka