IFK Hässleholm

8

Oct
2011

IFK slog ut BW90

8/10 2011

Det blev åter 3-1 till IFK i kvalmatch två när lagen möttes på Österås.
Men det var BW90 och förre IFK-produkten Burim Rexhepi som redan efter 3 minuter gav gästerna ledningen och det blev nervöst hela första halvlek, även om IFK hade ett par målchanser så var det gästerna som gick till halvtidsledning.
I andra halvlek tog de gulsvarta hand om kommandot och det var landslagsspelaren från Sierra Leone, Dauda Kanu, som kvitterade med ett oerhört kyligt avslut över liggande BW-keepern Mirza Nezirevic.
Sedan kom Islam Mirée in på plan och han hade inte varit på plan i många minuter förrän han gav IFK ledningen och då var det läget under kontroll, då behövdes tre mål för BW90.
Istället var det Joel Svensson som fastställde slutresultatet 3-1 och IFK är vidare till nästa kvalomgång och det blev klart på lördagseftermiddagen att det är Nike från Lomma som svarar för motståndet, nästa helg på Österås och helgen därpå i Lomma.
IFK spelade inte bra i första halvlek, men i andra blev det betydligt bättre, IFK startade med exakt samma elva som nere i Bjärsjölagård.
Calle Lindell gjorde en underbar räddning i andra halvlek, Chadley Jacobs var svårstoppad och hela tiden ett hot mot BW-backlinjen, i andra halvlek visade Dauda Kanu prov på ett par underbara dribblingar ute på kanten, Victor Bergström och Joel Svensson stred tappert på mitten

Tillbaka