IFK Hässleholm

11

Sep
2011

Seger mot Fjärås

11/9 2011

IFK Hässleholm - IFK Fjärås 4-0 (2-0)

Mål: Leonard Jacobs 2, Kristian Eriksson, självmål

 

IFK tog en säker seger i hemmamatchen mot Fjärås, ett lag som kämpar för att undvika nedflyttning, IFK vann med 4-0 efter två eleganta mål av nye sydafrikanen Leonard Jacobs.

Leonard kom in när det återstod en dryg kvart och hade bara varit på plan i en och en halv minut när han elegant lobbade in 3-0 och det tog inte många minuter förrän anfallskollegan Johan Waldemarsson spelade fram Leonard som med ett distinkt skott fastställde slutresultatet  4-0 och blev 2-målsskytt på bara några minuters spel.

IFK startade matchen offensivt och redan efter några minuter fick man hjälp av hallänningarna, Linus Svensson kastade ett långt inkast, siktade på "Walde", men en Fjärås-försvarare nickade bollen i eget mål.

Sedan dröjde det inte många minuter förrän Kristian Eriksson gjorde 2-0 efter att ha fintat en Fjärås-försvarare och siktade med vänstern i bortre hörnet och målvakten var chanslös.

IFK skuggar Eskilsminne och nu hägrar en ren seriefinal på Österås lördagen den 1 oktober, men då krävs två bortasegrar mot Höganäs och Åstorp de närkommande två veckorna, det kan bli svårt.

 

 

Tillbaka