IFK Hässleholm

3

Sep
2011

Tappade poäng

3/9 2011

Stafsinge-IFK Hässleholm 1-1 (0-1)
0-1 Mattias Andersson, 1-1 straff
IFK kom till Stafsinge utan att ha tappat en enda poäng på bortaplan och helt programenligt tog IFK tag i taktpinnen och dominerade första halvlek, bra passningsspel, många målchanser.
Daniel Engel hade ett rungande skott i ribban, Filip Thurn hade friläge, Stafsinge-keepern gjorde några svettiga räddningar, men det behövdes en frispark för att IFK skulle ta ledningen och det var en riktig delikatess. Johan Birgersson fälldes strax utanför straffområdet och Mattias Andersson stegade fram och skruvade in bollen i målvaktens högra hörn.
Lika många som var bra i första halvlek, lika många var dåliga i andra halvlek, de gulsvarta kom ut som ett helt nytt lag totalt utan självförtroende, nu var det Stafsinge som tog hand om taktpinnen och det dröjde inte många minuter inna hallänningarna fick straff, Bobby Alm Nilsson tog med handen och domaren tvekade inte och Tobias Carlsson, IFK-målvakten som skötte sig alldeles utmärkt i övrigt, var chanslös på straffsparken.
Ytterligare några minuter senare kom nästa olycka, Filip Thurn skadas och tvingas utgå. Minuterna senare skadade sig Victor Bergström, "Berra" kunde dock fortsätta.
In istället för Thurn kom Islam Mirée och det tog bara några minuter innan Islam flygande i luften fick till ett härligt skott - dock i Stafsinge-målvaktens famn. I slutminuterna hade Johan Waldemarsson en nick men keepern gjorde en jätteräddning.
Nye sydafrikanen Sandile byttes in de sista tio minuterna och gjorde en fullt godkänd insats.

 

Tillbaka