IFK Hässleholm

28

Jun
2011

3nya poäng när IFK går till sommarvila

28/6 2011

IFK slog Laholm med 3-1 och därmed kan vi summera vårsäsongen med 10 segrar och 2 oavgjorda.
Det var Tokelo Rantie som inledde målskyttet på ett elegant sätt genom att runda Laholms-keepern Marcus Johansson och rulla in ledningsmålet.
IFK fortsatte att trycka på och Mr. Rantie spelade fram André Bengtsson i högerposition och den 17-årige André gjorde 2-0 med ett distinkt skott i krysset.
Sedan tog det roliga slut och sydhallänningarna tilläts sticka upp och mycket riktigt blev det också en reducering, ett mycket vackert mål med ett avslut i bortre krysset utan chans för Calle Lindell i IFK-målet.
Domaren Magnus Hansson hade nu kommit igång med sin kortlek och drog i värsta Vilda Västern-stil, han utdelade kort åt båda hållen och när Tokelo Rantie tog sig förbi två man i straffområdet och blev nergjord så tog Hansson fram det gula kortet - och varnade BÅDE Rantie och en Laholms-back.
3-1 lät vänta på sig och det var lagkaptenen Bobby Alm Nilsson som i 88:e minuten nickade in trean och därmed fastställde han slutresultatet.
IFK hade gjort en del ändringar i laget och Ayanda Nkili, som legat sjuk i vattenkoppor, spelade innermittfältare tillsammans med Daniel Engel, Andile Xaba och Joel Svensson spelade ytterbackar i Mattias Anderssons frånvaro.

IFK-Laholm 3-1 (2-1)
Mål: Tokelo Rantie, André Bengtsson, Bonny Alm Nilsson

Tillbaka