IFK Hässleholm

26

Nov
2010

Nygamla ansikten på konstgräset i Höör

26/11 2010

Källa Norra Skåne: Det dök upp ett par nygamla ansikten när IFK Hässleholms testspelade mot hemmalaget på konstgräset i Höör.
Fisnik Alaj, 25 och skyttekung i IFK 2008, och Johan Waldemarsson, som försvann med en skadad rygg samma år, fanns nämligen med hos de gulsvarta.

Alaj, som skadades svårt i en bilolycka på E22 i februari 2009 och förra säsongen spelade i BW90, visade att målsinnet finns i behåll och gjorde tre mål medan Waldemarsson sköt ett.

Kan Alaj vara aktuell för spel i IFK igen?
– Aktuellt är det väl alltid, men jag har hela tiden hållit kontakt med Fisnik och dessutom är han ju kompis med vår spelare Burim Rexhepi, berättade IFK-tränaren Stefan Jansson som också plockade fram ett annat nygammalt ess ur rockärmen, Johan Waldemarsson, 29.
– Vi ville gärna titta lite närmare på Waldemarsson och det såg bra ut.

Alltså två ganska rutinerade killar men det fanns också några yngre förmågor i form av Högaborgs Kristian Eriksson, tilltänkt mittfältare men för kvällen ytterback och Höörs(!) forward Anton Nordahl. Den sistnämnde gjorde ett av IFK-målen.
– Anton gjorde några matcher för Höör under säsongen men det fanns ju gott om namnkunniga spelare där att konkurrera med så därför är han aktuell för oss, berättade Stefan Jansson som dessutom lät ett par spelare från Bosse Nilssons Sydafrikanska fotbollsakademi hoppa in.

– Men de spelade bara 20 minuter så det var mest för att dessa skulla få röra på sig.
Finns det några helt klara nya spelare?
– Nej, men redan de närmaste dagarna börjar det nog hända en del på den fronten, förklarade Jansson som dock inte heller kunde bekräfta några avhopp - förutom ett.
– Niklas Andersson har förklarat att han inte spelar vidare med oss men i övrigt ingenting så här långt.

Även Höör passade på att lufta en handfull nya spelare och detta tillsammans med en rad byten gjorde att målsiffrorna sprang i höjden.
– En eloge också till vaktmästarna i Höör som lyckades få konstgräset spelklart trots snön, tyckte IFK-tränaren.

Tillbaka