IFK Hässleholm

29

Aug
2009

Många frågetecken i IFK

29/8 2009

Källa: Norra Skåne

Joel Ringström, Ralani "Surprise" Bradley och Daniel Engel! Samtliga dessa IFK Hässleholmsspelare är frågetecken inför söndagsmötet med seriejumbon Nike på Österås.

– Det är många frågetecken och vad man väl säkert kan säga är bara att vi kommer att köra med den backuppställning som spelade i Klagshamn, säger IFK-tränaren, Daniel Nilsson och tänker på linjen, Daniel DeStefano, Bobby Alm Nilsson, Peter Olsson och Pontus Lindell.
– Joel Ringström skadade magen i en luftduell på torsdagsträningen och ersätts eventuellt av reservkeepern Kalle Olsson.

– Eftersom både "Surprise" (höftskadad) och Engel (sjuk) är tveksamma så får vi se hur mittfält och anfall formeras, säger Daniel Nilsson vars lag är inne i en positiv trend just nu.
Tio poäng på de fyra senaste matcherna är förstås positivt och gör att laget kan sikta på andraplatsen i tabellen.

Dessutom blir man garanterad många mål när man tittar på era matcher just nu. 31 mål framåt och bakåt på de sex senaste matcherna?
– Visar väl att vi äntligen fått igång målskyttet men också att vi tvingats laborera och ändra en hel del i backlinjen på sista tiden, menar IFK-tränaren.
– I våras gjorde vi inte många mål men hade istället en intakt backlinje match efter match.

Tomas Gustavsson

Tillbaka